Ο εκδοτικός οίκος

Ο εκδοτικός οίκος .ParkerStergis. ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί μέλος του ομίλου ΥΦΕΝ Α.Ε. (HYPHEN S.A.). Όραμα των εκδόσεων .ParkerStergis. αποτελεί η αποκάλυψη, ανάδειξη, ανάπτυξη και μετάδοση της ελληνικής παιδείας και των ιδιαίτερων βιωματικών χαρακτηριστικών της, τόσο μέσα από έργα Ελλήνων, όσο και ξένων δημιουργών.

Η ιδιαίτερη εκδοτική τεχνογνωσία που διαθέτει ο εκδοτικός μας οίκος προέρχεται από την απαράμιλλη, σε εύρος, έκθεση της «μητέρας» εταιρείας ΥΦΕΝ Α.Ε. σε εκδοτικές «σχολές», τεχνικές και διαδικασίες από όλο τον κόσμο και όλα τα πεδία περιεχομένου. Από το 2003 η ΥΦΕΝ Α.Ε. έχει αναπτύξει τετραψήφιο αριθμό εκδοτικών πρωτολείων για λογαριασμό διακεκριμένων εκδοτικών οίκων σε πάνω από 50 χώρες. Παράλληλα, έχει εκπαιδεύσει και αναπτύξει μια ευρύτατη δεξαμενή ειδικών στις εκδόσεις, σχεδιαστών, επιμελητών, ερευνητών, καλλιτεχνών και επιστημονικών συμβούλων.

Πεποίθηση όλων των ανθρώπων στις εκδόσεις .ParkerStergis. αποτελεί η δύναμη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της ελληνικής παιδείας ως μέσου κατανόησης, συμφιλίωσης και υπέρβασης απέναντι στην ηθική, πολιτισμική και κοινωνική κρίση που διέρχεται η ανθρωπότητα σήμερα. Γι’ αυτόν το λόγο η δραστηριότητα του εκδοτικού μας οίκου είναι προσηλωμένη στην πολυδιάστατη ανάδειξη των ιδιαίτερων αυτών χαρακτηριστικών. Αυτό φιλοδοξούμε να το πετύχουμε με την εκδοτική υπενθύμιση του έργου φωτισμένων δασκάλων της ιστορίας μας, παραδείγματα σύγχρονων και παλαιότερων διανοουμένων, την παρουσίαση σπουδαίων λογοτεχνικών και επιστημονικών έργων του γένους μας σε ευρύτερες αναγνωστικές ομάδες – στόχο, όπως τους μαθητές, αλλά και λιγότερο σχετικά ειδικευμένες ενήλικες ομάδες, μέσω της επιστημονικά επιμελημένης απλοποίησης του περιεχομένου. Από την άλλη μεριά, θα επιχειρήσουμε να εισάγουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής παιδείας σε πιο σύγχρονα και τεχνοκρατικά πονήματα του χώρου των επιχειρήσεων και της οικονομίας, της διοίκησης, της εκπαίδευσης και της κατάρτισης ενηλίκων, της έρευνας και ανάπτυξης και του marketing, συστήνοντας το αναγνωστικό κοινό σε μια πιο ολιστική και λιγότερο αποσπασματική προσέγγιση των εν λόγω επιστημονικών και επαγγελματικών πεδίων.

Οι εκδόσεις .ParkerStergis. είναι «υλικά» προσβάσιμες στα βιβλιοπωλεία της χώρας, αλλά και ηλεκτρονικά στις κυριότερες πλατφόρμες e-book, παρέχοντας έτσι ευκολότερη πρόσβαση στον ελληνισμό της διασποράς και μια πιο υπεύθυνη διαχείριση του περιβάλλοντος.

Οι εκδόσεις .ParkerStergis. υποδέχονται με ευχαρίστηση συγγραφικές προτάσεις συμβατές με το όραμα και τους στόχους τους.

Αφήστε μια απάντηση